Smørbrød
med reker og krepsehaler                          149,-
allergener: gluten (hvete,rug), melk,skalldyr
Med røkt rorbuskinke og digg tilbehør          149,-
allergener: gluten (hvete,rug), melk, skalldyr
Med lun leverpostei, bacon og rødbeter         149,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk egg
Med bønnesalat og annet digg, vegetar         129,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk

Supper
Alle suppene serveres med nybakt brød og smør. Vi har også glutenfritt brød.
Skogsoppsuppe, vegansk                            125,-
allergener: selleri

Gulrotsuppe med chili og ingefær, vegansk    125,-
allergener: selleri
Kremet fiskesuppe                                   189,-
med grønnsaker, reker, krepsehaler, blåskjell
og biter av torsk og sei   


Smått og godt
Spekemat, ost, brød og annet snadder           125,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk
Rekecoctail                                            125,-
allergener: melk, skalldyr, selleri
Burgertoast                                            125,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk, egg

Brunsj lørdag og søndag kl. 12.00-14.30.   185,-
En tallerken med det beste fra sjø og land. 

Søt bakst 
serveres lørdag og søndag
Vaffel med syltetøy og rømme eller brunost      39,-
Dagens kakestykke                                     59,-