top of page

DAGENS MIDDAG
Uke 5

Onsdag
OVNSBAKT SEI FRA TRONDHEIMSFJORDEN
grønnsaker, paprika-parmesan saus. Potetstappe.

allergener: fisk, melk, gluten(hvete), sulfitt
kr. 245

Torsdag
TORSDASGSBIFFEN
modnet ytre filet av norsk storfe, med godt tilbehør.

allergener: melk, selleri, gluten(hvete)
kr. 265,-

Fredag
HJORTEGRYTE
med potetstappe.

allergener: melk, selleri, gluten(hvete), sulfitt
kr. 245,-
 

Lørdag
Ingen dagens middag denne lørdag pga. selskap.
Kjøkkenet åpent 12-15
Høstfest kl. 18:00

​

ALA CARTE MENY 

 

                       REKESMØRBRØD                      
Med hånd pillede reker og annet godt.

allergener: skalldyr, egg, melk, gluten(hvete) i brødet, sennep
Kr. 169,-

 

SKINKESMØRBRØD
Med røkt sauna skinke og annet snadder

allergener: egg, melk, gluten(hvete) i brødet, sennep
Kr. 169,-
 
TOAST
Rause brødskiver fylt med røkt saunaskinke og jarlsbergost.
Serveres med frisk salat og dressing.

allergener: egg, melk, gluten(hvete), sennep
Kr. 139,-

 

MATJESILD
Med smilende egg, rødløk, rødbeter,
rømme, lune poteter, brød og smør.

allergener: melk, fisk, egg, gluten(hvete) i brødet
Kr. 179,-

LINSESUPPE, vegansk
Med fargerike grønnsaker.
Serveres med brød.

allergener: selleri, gluten(hvete) i brødet
Kr. 139,-

KREMET FISKESUPPE
Kr. 245,-
med rause biter av hvit fisk, håndpillede reker og grønnsaker. Brød og smør.

allergener: selleri, fisk, skalldyr, gluten(hvete), melk, sulfitt

DAGENS MIDDAG
Kr. 245,-
BELGISK VAFFEL

allergener: melk, egg, gluten(hvete)
Kr.  79,-

    Vi baker daglig våre brød.
   Vi har også glutenfritt brød.

 

Åpningstider kjøkken:
Onsdag:                15-19

Torsdag:               15-19
Fredag:                 15-19
Lørdag:                 12-19
Enkel matservering tirsdager og søndager.

 

bottom of page