top of page


Kjøkkenet er åpent:
Onsdag 15-19
Torsdag 15-19
Fredag: 15-19
Lørdag: 12-17
​
Vi baker daglig våre brød.
Vi har også glutenfritt brød.
​
MENYER
DAGENS MIDDAG UKE 21
Onsdag
SJØMATPASTA
tagliatelle, reker, laks og grønnsaker i en urte-fløtesaus.
Med godt brød og smør.
allergener: gluten(hvete), melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt
kr. 265,-
Torsdag
TORSDAGSBIFFEN
biff av godt modnet norsk ytrefilet
allergener: melk, sulfitt
kr. 285,-
Fredag
UNGARSK GULASJ
kokt på storfekjøtt fra Meråker.
Med godt brød og smør
allergener: selleri, melk, gluten(hvete) i brødet
kr. 265,-
Lørdag
KREMET FISKESUPPE
med rause biter av hvit fisk, håndpillede reker og grønnsaker.
Med godt brød og smør.
allergener: selleri, fisk, skalldyr, gluten(hvete), melk, sulfitt
Kr. 265,-
Søndag
Enkel matservering
Ingen dagens
​
ALA CARTE MENY
REKESMØRBRØD
Med hånd pillede reker og annet godt.
allergener: skalldyr, egg, melk, gluten(hvete) i brødet, sennep
Kr. 169,-
SKINKESMØRBRØD
Med røkt sauna skinke og annet snadder
allergener: egg, melk, gluten(hvete) i brødet, sennep
Kr. 169,-
TOAST
Rause brødskiver fylt med røkt saunaskinke og jarlsbergost.
Serveres med frisk salat og dressing.
allergener: egg, melk, gluten(hvete), sennep
Kr. 149,-
MATJESILD
Med smilende egg, rødløk, rødbeter,
rømme, lune poteter, brød og smør.
allergener: melk, fisk, egg, gluten(hvete) i brødet
Kr. 179,-
LINSESUPPE, vegansk
Med fargerike grønnsaker.
Serveres med brød.
allergener: selleri, gluten(hvete) i brødet
Kr. 149,-
KREMET FISKESUPPE
med rause biter av hvit fisk, håndpillede reker og grønnsaker. Brød og smør.
allergener: selleri, fisk, skalldyr, gluten(hvete), melk, sulfitt
Kr. 265,-
DAGENS MIDDAG
se egen meny
BELGISK VAFFEL
allergener: melk, egg, gluten(hvete)
Kr. 79,-
Vi baker daglig våre brød.
Vi har også glutenfritt brød.
​
bottom of page