Smørbrød
Reker og krepsehaler                          149,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk, skalldyr
Lun leverpostei, bacon og rødbeter         149,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk egg

Supper
Serveres med nybakt brød og smør.
Vi har også glutenfritt brød.

Gulrotsuppe med chili og ingefær, vegansk    125,-
allergener: selleri
Kremet fiskesuppe                                   189,-
med grønnsaker, reker, krepsehaler, blåskjell
og biter av torsk og sei   

allergener: selleri, fisk, skalldyr, melk, hvetegluten

Dagens middag
annonseres på FB og hjemmesider
onsdag, torsdag og fredag fra kl. 15                  199-

Smått og godt
Spekemat, ost, brød og annet snadder           125,-
allergener: gluten (hvete, rug), melk
Rekecoctail                                            125,-
allergener: melk, skalldyr, selleri
Burgertoast                                            125,-
allergener: gluten (hvete), melk, egg

Brunsj lørdag og søndag kl. 12.00-16.00.   185,-
En tallerken med det beste fra sjø og land. 

Søt bakst 
Belgisk vaffel med kirsebær og krem              59,-    allergener: gluten (hvete
), melk, egg