top of page
DAGENS MIDDAG
Uke 5
Onsdag
OVNSBAKT SEI FRA TRONDHEIMSFJORDEN
grønnsaker, paprika-parmesan saus. Potetstappe.
allergener: fisk, melk, gluten(hvete), sulfitt
kr. 245
Torsdag
TORSDASGSBIFFEN
modnet ytre filet av norsk storfe, med godt tilbehør.
allergener: melk, selleri, gluten(hvete)
kr. 265,-
Fredag
HJORTEGRYTE
med potetstappe.
allergener: melk, selleri, gluten(hvete), sulfitt
kr. 245,-
Lørdag
Ingen dagens middag denne lørdag pga. selskap.
Kjøkkenet åpent 12-15
Høstfest kl. 18:00
​
ALA CARTE MENY
REKESMØRBRØD
Med hånd pillede reker og annet godt.
allergener: skalldyr, egg, melk, gluten(hvete) i brødet, sennep
Kr. 169,-
SKINKESMØRBRØD
Med røkt sauna skinke og annet snadder
allergener: egg, melk, gluten(hvete) i brødet, sennep
Kr. 169,-
TOAST
Rause brødskiver fylt med røkt saunaskinke og jarlsbergost.
Serveres med frisk salat og dressing.
allergener: egg, melk, gluten(hvete), sennep
Kr. 139,-
MATJESILD
Med smilende egg, rødløk, rødbeter,
rømme, lune poteter, brød og smør.
allergener: melk, fisk, egg, gluten(hvete) i brødet
Kr. 179,-
LINSESUPPE, vegansk
Med fargerike grønnsaker.
Serveres med brød.
allergener: selleri, gluten(hvete) i brødet
Kr. 139,-
KREMET FISKESUPPE
Kr. 245,-
med rause biter av hvit fisk, håndpillede reker og grønnsaker. Brød og smør.
allergener: selleri, fisk, skalldyr, gluten(hvete), melk, sulfitt
DAGENS MIDDAG
Kr. 245,-
BELGISK VAFFEL
allergener: melk, egg, gluten(hvete)
Kr. 79,-
Vi baker daglig våre brød.
Vi har også glutenfritt brød.
Åpningstider kjøkken:
Onsdag: 15-19
Torsdag: 15-19
Fredag: 15-19
Lørdag: 12-19
Enkel matservering tirsdager og søndager.
bottom of page