top of page


 

HVA SKJER FRA SCENEN: UKE 15

Onsdag 10. april kl. 19:00
ØYSTEIN & ONKEL ANDREAS

Øystein & Onkel Andreas synger atter våren inn. Harmonisk vårpoesi om blomster og kvinns fra de gode gamle dager.
VELKOMMEN!

 

Fredag 12. april kl. 21:00
PETER STOKSTAD BAND

En solid powertrio med funky bluesrock på scenen i kveld. Inspirert av gamle guder som Jimi Hendrix, Elvis, Prince og egne låter, har de holdt det gående i over 22 år. Konserter på store festivaler som Nidaros Bluesfestival , Trondheim Bluesklubb, jazzklubb og mang en scene rundt i landet. På Spotify finner du bandets utgivelser og trioen var akkurat på førsteplass på Trøndertoppen med sin egen låt, «Pretty Baby» fra utgivelsen «Stop Talking". I bandet:
Peter Stokstad: Gitar/vokal
Nils Åge Nonstad: bass/vokal
Dag E Kittilsen: Trommer

Inngang: 150,-
VELKOMMEN!

 

Lørdag 13. april kl. 21:00
FIVE AGAINST ONE

Endelig er tiden kommet, hvor vi må børste støv av flanellskjorta og polere det evigvarende Doc Martens-paret; det er klart for en ny runde med Five Against One på Brainnstasjon!

De lover som vanlig en kveld stappfull av energi og gode minner med låter fra band som virkelig definerte den alternative musikkscenen på 90-tallet. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

Ila Brainnstasjon og Five Against One tilbyr den perfekte atmosfæren for en kveld fylt med god musikk og herlig stemning. Kom deg ut av sofakroken, samle gjengen og gjør dere klar for en uforglemmelig kveld!

Gratis inngang, hatten sendes rundt (Vipps)
VELKOMMEN!

 

Søndag 14. april kl. 13:00
SØNDAGSJAZZ
VELKOMMEN!

For full oversikt over våre arrangement klikk på en av knappene nedom.
(Link åpnes i nytt vindu)

 

bottom of page